Otrzymałem email z informacją o wygaśnięciu mojego depozytu. Dlaczego?

Złożenie depozytu zabezpieczającego AutoBidMaster jest wstrzymaniem metody płatności, a nie opłatą.  Blokada ta wygasa co 30 dni i musi zostać przedłużona, aby kontynuować licytację. Po wygaśnięciu depozytu Twoja siła nabywcza zostanie ustawiona na zero i będziesz musiał złożyć nowy depozyt. 

Depozyty dokonane przelewem bankowym pozostają jednak na Twoim koncie, dopóki nie poprosisz o zwrot lub nie zdecydujesz się zastosować go do odpowiednich opłat i zakupów.

Aby kontynuować licytację, przejdź do zakładki „Limit Stawki” w menu głównym i wpłać depozyt w wysokości minimum $600.

Previous
Next
Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 11 z 16
Masz więcej pytań? Wyślij zgłoszenie