Jeśli wyłączę pakiet, czy opłata za pakiet zostanie zwrócona?

Nie, opłaty za pakiet nie podlegają zwrotowi. Twój pakiet Zaawansowany lub Premium jest aktywny przez rok od daty rejestracji. Po wyłączeniu pakietu możesz korzystać z niego przez pozostały okres ważności pakietu. Twój pakiet Zaawansowany lub Premium nie będzie odnawiany i opłaty nie będą pobierane.

Previous
Next
Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 12 z 31
Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie