Czy w przypadku anulowania członkostwa zostanie zwrócona opłata członkowska?

Nie, opłaty członkowskie nie podlegają zwrotowi. Twoje członkostwo Advanced lub Premium jest aktywne przez rok od daty rejestracji. Po anulowaniu konta możesz używać swojego konta przez resztę okresu członkostwa. Twoje członkostwo zaawansowane lub premium nie zostanie odnowione po zakończeniu okresu członkostwa i nie zostaniesz ponownie obciążony.
Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 6 z 7
Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie